Chalet Zonneroosje ...


ij heten U van harte welkom in onze vakantiechalet Zonneroosje, gelegen in het domein "Les Ardennes Ensoleillées" te Warre-Durbuy.

Uw vakantieverblijf is gelegen op Val Mèleye 16, chalet 12. Een ruime chalet van 72m2 in hout opgetrokken.

De chalet biedt ruimte aan maximum 6 personen. Er zijn 2 ruime slaapkamers waarvan 1 kamer met dubbel bed en 1 slaapkamer met 2 stapelbedden. Een centrale inkom met sas, een living, eetruimte, ingerichte keuken met microgolf en badkamer met bad. De chalet is met alle comfort voorzien. TV met distributieaansluiting en een radio/CD speler zijn aanwezig. Gezelschapspelen, stripverhalen en boeken zorgen voor de sfeer bij jong en oud. Voor de kleinsten onder ons is ook een "triptrap"-stoel voorzien.

Het gebouw is volledig onderkelderd, heeft een garage en een ruim terras. Tuinmeubels, barbecue en meerdere mountainbikes voor jong en oud, waarvan 1 met kinderzitje, zijn aanwezig.

De chalet wordt verwarmd met electrische vuurtjes. Er is ook een kacheltje aanwezig voor diegene die met kolen wenst te verwarmen.

De kamers zijn voorzien met donsdekens en gewone dekens. Alle bed-, bad- en keukenlinnen dienen door de huurder te worden meegebracht. Wij vragen eerbied en respect te hebben voor alle aanwezige comfort.


Uw ideaal vakantieverblijf

Klik hier voor de volledige fotoKlik hier voor de volledige foto


Inlichtingen: +32 475 75 89 64 of mail naar info@zonneroosje.net